Støvler

% 1 Elementer resultater

per side
Synkende rekkefølge
 1. Sedertre skohorn

  Special Price kr 19,00 Regular Price kr 79,00
  Sedertre skohorn
  Special Price kr 19,00 Regular Price kr 79,00

  Skohorn laget av høykvalitets sedertre. Bruk skohornet for å holde hælen på skoen din intakt. Vårt skohorn er elegant og liten av en grunn; for å gjøre det enkelt å ta den med når du reiser. Og ikke glem, den aromatiske lukten av sedertre vil roe deg ned i et travelt hverdagsliv.

 2. Saphir Médaille d'Or sadelsåpe renser og restaurerer lær. Fjerner gamle kremer og lag med voks og åpner opp porer før du påfører ny krem og voks. Såpen er fargeløs og kan brukes på ethvert skinn.

  Skopussetips: Bruk sadelsåpe på spesielt skitne sko eller før sesongen til en første dyp rengjøring av skoene dine før du bruker renovateur og pusser skoene dine.

 3. Saphir Médaille d'Or Mirror Gloss for the extra high gloss finish. Use it to create the best shine possible on your leather shoes after cream polish. A great base for a high gloss shine or a spit-shine. Mirror Gloss is to be used on specific areas where you want that extra shine, primarily for the tip of your shoe and/or heel.

 4. Saphir Médaille d'Or Mirror Gloss for the extra high gloss finish. Use it to create the best shine possible on your leather shoes after cream polish. A great base for a high gloss shine or a spit-shine. Mirror Gloss is to be used on specific areas where you want that extra shine, primarily for the tip of your shoe and/or heel.

 5. Beskytt skosåler i lær med Saphir Medaille d’Or Sole Guard. Beskytter og pleier lærsåler. Sole Guard er laget for å impregnere og forhindre permanente skader fra vann og salt.

 6. Avel's lærsåpe vasker og renser skinnsko. Fjerner smuss, gamle lag med skokrem og åpner opp skinnporene, så skoene kan ta til seg ny næring. Såpen er fargeløs og kan brukes på alle lærsko. Mer skånsom enn Saphir Saddle Soap.

 7. Skotrær i sedertre for støvler

  Special Price kr 249,00 Regular Price kr 499,00
  Skotrær i sedertre for støvler
  Special Price kr 249,00 Regular Price kr 499,00

  Vakkert og elegant bootstre av seder. Hold formen på skoene dine. Fjern rynker med tre dimensjoner av passform. Sedertre absorberer fuktighet og har en aromatisk duft.

 8. To par skotrær i sedertre for støvler

  kr 449,50 Regular Price kr 899,00
  To par skotrær i sedertre for støvler
  kr 449,50 Regular Price kr 899,00

  To par vakre og elegante bootstrær av seder. Hold formen på skoene dine. Fjern rynker med tre dimensjoner av passform. Sedertre absorberer fuktighet og har en aromatisk duft..

 9. 01: Skånsom såpe for delikat lær

  Avel's lærsåpe rengjør skinnsko. Fjerner smuss, gamle lag med skokrem og åpner opp lærporene, så skoene kan trekke til seg ny næring. Såpen er fargeløs og kan brukes på alle skinnskoene dine.

  02: Mild sjampo for semskede sko og nubuck

  Rens skitne semsket/nubuck sko. Omni’nettoyant sjampo er en unik og effektiv renser som rengjør semsket skinn/nubuck og gjenoppretter den opprinnelige fargen.

  03: Vask sneakers uten blekemidler

  Sneaker Lab Basic Kit inkluderer Sneaker Cleaner og Premium Shoe Brush. To essensielle produkter for å holde sneakers rene. Produktene kommer i en liten, praktisk reisepose.

 10. To applikasjons- og skobørster

  As low as kr 239,00 Regular Price kr 349,00

  To applikasjons- og skobørster

  As low as kr 239,00 Regular Price kr 349,00

  To par med dauber/applikasjonsbørster og skobørster med skandinavisk eleganse i lyst ubearbeidet bøketre. Bruk en dauber/applikasjonsbørste til å påføre krem og Renovateur. Bruk  en skobørste for å gi en høyglanset finish på skoene dine etter at skokrem, Renovateur eller voks har trukket inn i læret. Børstehår av hundre prosent hestehår og du kan velge mellom svarte eller lyse hår.

 11. Applikasjons- og skobørste

  kr 119,00 Regular Price kr 179,00
  Applikasjons- og skobørste
  kr 119,00 Regular Price kr 179,00

  Et par med en dauber/applikasjonsbørste og en skobørste med skandinavisk eleganse i lyst, ubearbeidet bøketre. Bruk dauber/applikasjonsbørsten til å påføre krem og Renovateur. Bruk  skobørsten for å gi en høyglanset finish på skoene dine etter at skokrem, Renovateur eller voks har trukket inn i læret. Børstehår av hundre prosent hestehår og du kan velge mellom svarte eller lyse hår.

 12. Saphir Medaille d'Or Renovateur er en nøytral balsam og renseprodukt for å gjenopprette skinn. Bruk Renovateur før du pusser skoene dine med skokrem eller alene mellom skopuss. Basert på bivoks beriket med minkolje og lanolin. Renovateur er en av Saphir sine mest populære skopleieprodukter verden over.

  Saphir Medaille d'Or er det beste som finns. Punktum. Delvis fordi produktene ikke inneholder silikon og petroleum, som mange andre skokremer og vokser. Silikon og petroleum er skadelig for lær.

 13. Skobørste

  Special Price kr 89,00 Regular Price kr 129,00
  Skobørste
  Special Price kr 89,00 Regular Price kr 129,00

  Elegant skobørste i lyst ubearbeidet bøketre som gir en skandinavisk følelse. Bruk børsten for å gi en høyglanset finish til skoene dine. Vår skobørste gir deg et fast grep som gjør det enklere å pusse sko. Børstehår er av hundre prosent hestehår og du kan velge mellom svarte eller lyse hår.

 14. Applikasjonsbørste

  Special Price kr 49,00 Regular Price kr 79,00
  Applikasjonsbørste
  Special Price kr 49,00 Regular Price kr 79,00

  Liten og elegant applikasjons-/dauber børste i lyst ubearbeidet bøketre. Bruk børsten til å påføre skokrem. Børsten er av hundre prosent hestehår og du kan velge mellom svart eller lys.

 15. Skoboks i sedertre

  Special Price kr 279,00 Regular Price kr 499,00
  Skoboks i sedertre
  Special Price kr 279,00 Regular Price kr 499,00

  Vakker skoboks laget av høykvalitets sedertre. For enkel oppbevaring av alle dine essensielle skopleieprodukter. Boksen har et elegant og rent design, med en fotpall for enkelt vedlikehold av skoene dine i en travel hverdag. Den aromatiske lukten av sedertre vil gjøre gangen til et velduftende rom.

 16. Saphir Médaille d'Or Pâte de Luxe er en voks som gir en høyglanset finish til skinnskoene dine. Bruk den til å bygge opp finishen på skoene. Saphir Médaille d'Or Pâte de Luxe er en helt naturlig voks basert på bivoks, terpentin og carnauba.

  Saphir Medaille d'Or er det beste som finns. Punktum. Delvis fordi produktene ikke inneholder silikon og petroleum, som mange andre skokremer og vokser. Silikon og petroleum er skadelig for lær.

  Skopussetips: bruk Pâte de Luxe for å gi en smooth og varm finish. Hvis du vil ha en enda mer skinnende tupp eller en spit-shine, bruk Saphir Mirror Gloss som base før du bruker Pâte de Luxe.

 17. Saphir Médaille d'Or Speilgloss for en ekstra høyglansfinish. Bruk den for den beste glansen på skinnskoene dine etter skokrem. En fantastisk base for en høyglanset finish eller en spit-shine. Mirror Gloss bruker du på bestemte områder som du vil skal skinne ekstra, det vil si skoenes tupp og/eller hæl.

 18. Saphir Médaille d'Or skokrem gjenoppretter glans og gir ny næring til skoene dine. Bruk skokrem til å nære skinnet og gi bedre vannmotstand for å øke levetiden på investeringen din. Velg en farge etter dine ønsker eller nøytral krem hvis du vil beholde den opprinnelige fargen på skoen.

  Saphir Médaille d'Or skokrem er en organisk og naturlig krem basert på bivoks, terpentin og sheasmør med syv andre næringsgivende vokser. Saphir Medaille d'Or er det beste som finns. Punktum. Delvis fordi produktene ikke inneholder silikon og petroleum, som mange andre skokremer og vokser. Silikon og petroleum er skadelig for lær.

 19. Poleringsklut laget av høykvalitets bomull av Saphir. Bruk den til å påføre kremer eller for en ekstra buff og polish på skoene dine.

  Poleringskluten er 52 cm lang og 30 cm bred.

 20. Pakke for støvler

  kr 799,00 Regular Price kr 999,00
  Pakke for støvler
  kr 799,00 Regular Price kr 999,00

  01: Bevar formen og fjern fuktighet fra skoene dine

  Hold sko rynkefrie med skotrær til Boots, Chelsea’s og Chukkas. Unngå permanente folder, så skoene holder passformen i mange år fremover. Furu absorberer fuktighet fra innsiden av skoen, fuktighet som sliter ned skinn, og tærer på sømmen/limingen mellom såle og overdelen av skoen.

  02: Bransjeledende produkter fra franske Saphir

  Franske Avel med produktlinjen Saphir Médaille d'Or er den globale bransjelederen innen høykvalitets skopleie og har vært det foretrukne valget for skoentusiaster i over 100 år. Pakken inneholder Avel’s Leather Soap for rengjøring, Saphir Médaille d'Or Renovateur for næring og fuktighet og valgfri krem for glans og vannresistens.

  03: Bruk bootstrær regelmessig under sesong og alltid utenfor sesongen

  For maksimal effekt bør du ha bootstrær i Boots, Chealsea’s og Chukkas, når du ikke bruker dem og alltid utenfor sesong.

% 1 Elementer resultater

per side
Synkende rekkefølge