Sko

% 1 Elementer resultater

per side
Synkende rekkefølge
 1. Elegante og behagelige Oxfords fra Dagestad & co. Oxfords er den originale og klassiske penskoen. Enhver mann med en dress bør ha minst ett par Oxfords. Her er både lær og konstruksjon er av høyeste kvalitet. Skoene er skreddersydd i Portugal og med Goodyear welted såle.

 2. En elegant og klassisk Derbie fra Dagestad & co. Derbies er den mest allsidige og anvendelige lærskoen for menn. Både lær og konstruksjon av høyeste kvalitet. Skreddersydd i Portugal og med Goodyear welted såle.

 3. En elegant og klassisk Derbie fra Dagestad & co. Derbies er den mest allsidige og anvendelige lærskoen for menn. Både lær og konstruksjon av høyeste kvalitet. Skreddersydd i Portugal og med Goodyear welted såle.

 4. Klassiske wing-tip boots fra Dagestad & co. Inspirert av militærstøvler fra gamledager. Støvelen er randsydd, med kraftig grov gummisåle for slitesterkhet og overlær i tykk storfehud for å tåle det nordiske været.


 5. Dombaas er en robust støvel fra Dagestad & co. Inspirert av klassiske, norske beksømstøvler fra 1950-tallet. Støvelen er randsydd, med kraftig grov gummisåle for slitesterkhet og overlær i tykk storfehud for å tåle det nordiske været.

 6. Dombaas er en robust støvel fra Dagestad & co. Inspirert av klassiske, norske beksømstøvler fra 1950-tallet. Støvelen er randsydd, med kraftig grov gummisåle for slitesterkhet og overlær i tykk storfehud for å tåle det nordiske været.

 7. Hamar er en robust bystøvel fra Dagestad & co, og er inspirert av klassiske, norske beksømstøvler fra 1950-tallet. Støvelen er randsydd, med kraftig grov gummisåle for slitesterkhet og overlær i tykk storfehud for å tåle det nordiske været.

 8. Hamar er en robust bystøvel fra Dagestad & co, og er inspirert av klassiske, norske beksømstøvler fra 1950-tallet. Støvelen er randsydd, med kraftig grov gummisåle for slitesterkhet og overlær i tykk storfehud for å tåle det nordiske været.

 9. En slitesterk og behagelig Derbie fra Dagestad & co. Derbies er den mest allsidige skoen for menn. Denne varianten av den klassiske skotypen vektlegger solide såler og slitesterkhet. Både lær og konstruksjon av høyeste kvalitet. Skreddersydd i Portugal og med Goodyear welted såle.

 10. En slitesterk og behagelig Derbie fra Dagestad & co. Derbies er den mest allsidige skoen for menn. Denne varianten av den klassiske skotypen vektlegger solide såler og slitesterkhet. Både lær og konstruksjon av høyeste kvalitet. Skreddersydd i Portugal og med Goodyear welted såle.

 11. Elegante og behagelige Oxfords fra Dagestad & co. Oxfords er den originale og klassiske penskoen. Enhver mann med en dress bør ha minst ett par Oxfords. Her er både lær og konstruksjon er av høyeste kvalitet. Skoene er skreddersydd i Portugal og med Goodyear welted såle.

 12. Klassiske Oxford lakksko fra Dagestad & co. Designet er korrekt, klassisk og perfekt for store fester og formelle anledninger. Skreddersydd i Portugal og med Goodyear welted såle.

% 1 Elementer resultater

per side
Synkende rekkefølge