Pakke for støvler

kr 799,00 Regular Price kr 999,00

Utsolgt

SKU Boots-package
ingen

01: Bevar formen og fjern fuktighet fra skoene dine

Hold sko rynkefrie med skotrær til Boots, Chelsea’s og Chukkas. Unngå permanente folder, så skoene holder passformen i mange år fremover. Furu absorberer fuktighet fra innsiden av skoen, fuktighet som sliter ned skinn, og tærer på sømmen/limingen mellom såle og overdelen av skoen.

02: Bransjeledende produkter fra franske Saphir

Franske Avel med produktlinjen Saphir Médaille d'Or er den globale bransjelederen innen høykvalitets skopleie og har vært det foretrukne valget for skoentusiaster i over 100 år. Pakken inneholder Avel’s Leather Soap for rengjøring, Saphir Médaille d'Or Renovateur for næring og fuktighet og valgfri krem for glans og vannresistens.

03: Bruk bootstrær regelmessig under sesong og alltid utenfor sesongen

For maksimal effekt bør du ha bootstrær i Boots, Chealsea’s og Chukkas, når du ikke bruker dem og alltid utenfor sesong.

Ta profesjonelt vare på støvlene dine. Støvler utsettes ofte hardt for elementene og trenger jevnlig vedlikehold for å opprettholde motstanden mot Moder Jord. Unngå folder og rynker med Nordic Tied’s skotrær for boots. Pakken inneholder essensielle produkter fra Saphir for skånsom vask av skitne støvler, Renovatur for å tilføre skoene nødvendig næring for riktig fuktighetsbalanse, samt skokrem for farge og mild vannresistens.

Pakken inneholder:

  • Bootstrær i sedertre fra Nordic Tied
  • Dauber-/applikasjonsbørste i 100% hestehår fra Nordic Tied
  • Skobørste i 100% hestehår fra Nordic Tied
  • Avel Leather Soap
  • Saphir Médaille d'Or Renovateur
  • Saphir Médaille d'Or Creme
Mer informasjon
Størrelse 40/41
saphir N / A
Skriv din egen omtale

Du omtaler: Pakke for støvler