Om oss

01HVEM VI ER

Vi etablerte Nordic Tied i 2016 som en liten oppstartsbedrift. Startet av en gruppe unge menn med erfaring fra næringsliv, økonomi, grafisk design, bank, IT og markedsføring. I begynnelsen av våre unge, profesjonelle karrierer investerte vi i kostbare sko og klær. Et krav for å fremstå presentable i vårt daglige virke. Vi må vel også nevne alle brylluper og lignende anledninger som krevde en formell klesstil. 

Men etterhvert som vår garderobe vokste, oppdaget vi raskt behovet for å ta bedre vare på sko og klær. Vi søkte løsninger for å forsinke slitasjeskader og forlenge levetiden på våre moteinvesteringer. Så her er vi - Nordic Tied. 

02HVA VI GJØR

Nordic Tied tilbyr høykvalitets skopleie og relaterte produkter. Vi ønsker å hjelpe unge voksne å bli sanne profesjonelle. Vi ønsker å hjelpe de erfarne å revitalisere stilen. Vi ønsker å hjelpe alle med et par skinnsko å vedlikeholde dem i årevis. Aldri ødelegg og kast det som kan reddes med enkelt vedlikehold. Helt enkelt: Vi hjelper deg å ta vare på moteinvesteringer på en rimelig måte.

Fremover kommer vi til å jobbe hardt med å forbedre produktene våre, utvide kolleksjonene og tilby et bredt spekter av vedlikeholdsprodukter og accessories. Vår ambisjon er å bli en one-stop shop for vedlikehold av moteinvesteringer.

03KONTAKT OSS

Har du har spørsmål om produkter, tjenester eller andre forespørsler, vennligst kontakt oss på support@nordictied.com. Vi ser frem til å hjelpe deg! Org.nummer: 920 237 290MVA

Vi håper vårt brand hjelper deg å vedlikeholde stilen din.