Kvinner og sko - et paradoks

Kvinner og sko – et paradoks

Mange kvinner en flott skopark, men er ofte mindre flinke til å ta vare på sko. Det er merkelig, for skopleie er jo universelt. Her gir vi derfor en kort innføring i vedlikehold av skinnsko, semsket skinn og lakksko. Slutt å sløs og puss skoene dine.

Av en eller annen grunn oppfattes skopleie av mange som en manneting. Men skopleie bryr seg ikke om kjønn. Nordic Tied har et voksende repertoar og tilbyr skopleie til mange typer skinn. Så nå kan vi i felleskap ta bedre vare på moteinvesteringer og unngå sløseri.

Vanlige skinnsko

Alle har skinnsko. Nordic Tied har mange artikler om hvordan du tar vare på skinnsko. Du kan sjekke ut våre artikler om dyp rengjøring, til artikler om enkelt vedlikehold, og informative artikler dersom du er usikker på forskjellen mellom skokrem og voks eller bare lurer på hvorfor du bør investere i skotrær.

Semsket skinn

Semsket skinn er svært slitesterkt. Og det er ingen grunn til å kaste sko eller andre produkter i semsket skinn hvis de ser litt shabby ut. Bruk Saphir Medaille d'Or Ominettoyant sjampo for en dyp rengjøring. Bruk Nordic Tied sin børste i messing for å fluffe opp semsket skinn. Renovateur conditioning spray for å balsamere og Saphir Medaille D'or Super Invulner for impregnering. Les her for vår artikkel om de 5 stegene for å renovere semsket skinn.

Lakksko

Lakksko er eksklusivt og flott. Lakksko er ikke bare «lakk». Det er en helt unik måte å behandle lær på, som ifølge mange har sin opprinnelse fra Japan. Problemet med lakksko er at man lett får riper. For å beskytte mot riper og gi tilbake glans, så spray på Saphir Saphir Medaille d'Or Vernis Rife og puss av med en bomullsklut.

Vi anbefaler som alltid at du bruker skotrær fra Nordic Tied i sedertre til å holde formen på skoene og absorbere fuktighet fra innsiden av skoen. 

Del