01LEVERING

Alle bestillinger mottatt av oss innen kl. 11:00 på hverdager, sendes fra oss normalt innen tre virkedager.

Alle bestillinger i Skandinavia leveres via PostNord. For øyeblikket leverer vi bare i Norge.

Hentebeskjed blir vanligvis sendt via SMS når pakken kan hentes. Du kan hente pakken samme dag som du mottar SMS eller innen omtrent en uke.

 

02BETALING

Alle kort- og fakturakjøp blir reservert, og vi belaster beløpet først når vi sender varene. All merverdiavgift er inkludert i produktprisene.

Nordic Tied tilbyr følgende betalingsalternativer:

Online betaling

Vipps, Visa eller Mastercard. Ingen ekstra kostnader.

Faktura

Betal når du har mottatt varene, betalingsbetingelsene er 14 dager etter at vi har sendt varen. Av sikkerhetsgrunner leverer vi til din adresse registrert hos folkeregisteret når du betaler med faktura. Du har også mulighet for nedbetaling.

03RETURER

Alle forbrukere har angrerett på 14 dager etter mottak av varene, og to års reklamasjon på alle produkter i henhold til norsk forbrukerrett.

Fyll ut returlappen som er inkludert i forsendelsen. Hvis du vil bytte et produkt, skriver du inn hvilke varer du vil bytte ut og årsaken til at du vil endre bestillingen.

Pakk varene godt. Du er ansvarlig for at varene blir godt beskyttet under transport til oss. Du kan dra nytte av emballasjen du mottok fra oss eller en tilsvarende emballasje.

Fest medfølgende returforsendelseslappen på utsiden av pakken.

Lever pakken på et postkontor. Vi dekker ikke returkostnader, med mindre det er noe galt med produktet.

For å bytte et produkt raskt og for at ønsket produkt ikke skal utsolgt, anbefaler vi at du legger inn en ny ordre før du returnerer varen.

Legg inn en ny ordre på www.nordictied.no.

Fyll inn returlappen som fulgte med forsendelsen, og skriv inn bestillingsnummeret du mottok i den nye bestillingen i feltet "Erstatt vare raskt".

Når den returnerte varen kommer tilbake til oss, justerer vi fakturaen slik at beløpet er riktig. Du trenger ikke å betale den første fakturaen som følger med i pakken - du vil motta en ny og oppdatert faktura blir sendt til deg.